Nationale Postcode Loterij

Ga naar direct naar de website

De Nationale Postcode Loterij kent 14 trekkingen per jaar. Van de opbrengst gaat 50% naar het goede doel. Je speelt mee door je aan te melden bij de Postcode Loterij. Je speelt vervolgens mee met je postcode.

Met een omzet van 682 miljoen euro in 2016 is de Postcode Loterij de op één na grootste loterij van Nederland. Volgens eigen opgave zouden er 2,8 miljoen deelnemers zijn. Er zijn veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen (waarvan 1 PostcodeKanjer in de trekking van december) en tweemaal per jaar een extra trekking. In die maanden wordt zowel de inleg van de maandelijkse trekking als die van de extra trekking van uw rekening afgeschreven. De extra trekkingen hebben een aangepast prijzenpakket met opvallende prijzen.

Speelt u mee met StraatprijsVerdubbelaar? Dan heeft u wekelijks kans op een verdubbeling van de PostcodeStraatprijs van € 12.500,- per lot. Heeft u bijvoorbeeld twee loten, dan wint u mét StraatprijsVerdubbelaar een halve ton!De trekkingen vinden aan het begin van de volgende maand plaats. De uitslagen worden op de 8e dag van de maand bekendgemaakt. De trekking is in Amsterdam op de werkdag voorafgaand aan de bekendmaking.